Spalatorie & Curatatorie Haine

Spalatorie si Curatatorie Ecologica ArielHas - Ploiesti La ArielHas hainele dumneavoastra vor avea parte de toata atentia personalului nostru, spalarea va fi de calitate iar rezultatul va fi unul pe masura... Avem grija ca hainele dumneavoastra sa primeasca atentia meritata si sa fie tratate si curatate prin cele mai eficiente metode de curatare si spalare, astfel incat rezultatele sa fie ireprosabile.
De asemenea va punem la dispozitie un serviciu de calcare performanta si foarte rapida a hainelor dumneavoastra; totul este impecabil si extrem de comod pentru tine si in plus, te asiguram ca hainele calcate la noi se vor sifona mai greu decat ale altora!
detalii...

Curatatorie Haine blana & Piele

Spalatorie si Curatatorie Ecologica ArielHas - Ploiesti Curatam diverse articole din piele sau blana naturala si sintetica ce necesita o atentie mai deosebita, intr-un mod cat mai confortabil si eficient pentru tine, prin folosirea unor procedee specifice pentru a le reda in mod profesionist stralucirea, naturaletea si forma lor naturala.
Indiferent de tipul materialului, fie ca este piele neteda sau scamosata, curatarea hainelor din piele devine, dintr-o data, foarte usoara.

Petele mai vechi vor fi indepartate imediat, iar balsamurile folosite vor estompa uzura pielii si-i vor reda aspectul initial, nou si stralucitor.
detalii...

Curatatorie Covoare

Spalatorie si Curatatorie Ecologica ArielHas - Ploiesti Ti-ai murdarit covorul sau mocheta preferata? Noi avem solutia!
Trebuie sa stiti ca la noi fiecare covor este tratat intr-un mod special, iar primul pas consta in observarea tuturor detaliilor, a gradului de uzura si a eventualelor defecte de fabricatie stabilinduse tipul tratamentului si ce solutii trebuiesc aplicate pentru curatarea covorului.

Urmatorii pasi, preingrijirea si curatarea, presupun curatarea covorului doar cu aparatul adecvat tipului de tesatura si gravitatii petelor.

detalii...

... la noi curat inseamna impecabil!

Spalatorie si Curatatorie Ecologica ArielHas - Ploiesti

Va oferim servicii prompte si de calitate de spalatorie si curatatorie ecologice pentru haine, perdele si covoare, astfel incat sa satisfacem toate cerintele clientilor nostri, asigurandu-ne ca veti fi pe deplin multumiti si veti apela din nou la serviciile noastre.

Oferim garantia serviciilor noastre, astfel incat la noi aveti siguranta ca hainele sau covoarele nu isi vor modifica textura sau culoarea in procesul de curatare si spalare, indiferent de tipul de tesatura.
Spalatorie si Curatatorie Ecologica ArielHas - Ploiesti

Curatatoria ArielHas dispune de utilaje la nivelul standardelor europene si de personal cu experienta in domeniu, astfel incat ve-ti beneficia de servicii de inalta calitate si profesionalism.
Deoarece folosim produse ecologice, detergenti superiori, ingredienti de spalare pe baza de enzime si balsam profesional, rezultatul este o spalare superioara, pastrarea culorii hainelor, o textura moale, un miros proapat si garantia unei imagini de exceptie!

Avantajele noastre

 • 1.

  Preturi mici
  Incercam sa avem cele mai mici preturi din oras pentru clientii nostri!

 • 2.

  Calitate
  Acordam fiecarui produs, fie ca este articol de imbracaminte, lenjerie sau covor o atentie deosebita si verificam sa intruneasca standardul de calitate impus de catre clientii nostri!

 • 3.

  Timp redus
  Suntem alaturi de clientii nostri si intelegem ca realizarea comenzilor in timp util este parte a calitatii servicilui oferit!

 • 4.

  Transport
  Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, oferim servicii complete, la preturi atractive, iar pentru comenzi mai mari de 100 lei asiguram TRANSPORT GRATUIT cu colectare si livrare in Ploiesti si imprejurimi! !