Tarifele noastre:

Preturile includ:
spalat, calcat, ambalat, sac si umeras!

Pentru orice alt obiect de imbracaminte se echivaleaza in functie de marime si complexitate!

SPALATORIE INDUSTRIALA

Restaurante, Hoteluri, Pensiuni, Gradinite, Farmacii!

Acest serviciu este destinat hotelurilor, restaurantelor, pensiunilor, gradinitelor, farmaciilor sau companiilor cu domenii de activitate unde imaginea conteaza! Dispunem de echipamente moderne de curatatorie si spalatorie precum si detergenti si aditivi puternici si de maxima eficienta dar delicati cu tesaturile in acelasi timp, reusim cu succes sa fim la inatimea asteptarilor clientilor nostri, oferind servicii de spalatorie curatatorie profesionale, prompte si de calitate superioara!

Spalatorie si Curatatorie Ecologica ArielHas - Ploiesti


TRANSPORT GRATUIT!
Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, oferim servicii complete, la preturi atractive, iar pentru comenzi mai mari de 100 lei asiguram TRANSPORT GRATUIT cu colectare si livrare in Ploiesti si imprejurimi!
Spalatorie si Curatatorie Ecologica ArielHas - Ploiesti SPALARE PIOLTE SI PATURI!
Aveti dulapurile pline cu paturi sau pilote, pe care nu le puteti spala in masina dumneavoastra de spalat datorita volumului mare?
Spalatoria ArielHas va vine in ajutor, spalandu-le intr-o masina de spalat industriala pentru a va putea bucura din nou de caldura si comfortul oferite de ele!

Spalatorie & Curatatorie Haine

Spalatorie si Curatatorie Ecologica ArielHas - Ploiesti La ArielHas hainele dumneavoastra vor avea parte de toata atentia personalului nostru, spalarea va fi de calitate iar rezultatul va fi unul pe masura... Avem grija ca hainele dumneavoastra sa primeasca atentia meritata si sa fie tratate si curatate prin cele mai eficiente metode de curatare si spalare, astfel incat rezultatele sa fie ireprosabile.
De asemenea va punem la dispozitie un serviciu de calcare performanta si foarte rapida a hainelor dumneavoastra; totul este impecabil si extrem de comod pentru tine si in plus, te asiguram ca hainele calcate la noi se vor sifona mai greu decat ale altora!
detalii...

Curatatorie Haine blana & Piele

Spalatorie si Curatatorie Ecologica ArielHas - Ploiesti Curatam diverse articole din piele sau blana naturala si sintetica ce necesita o atentie mai deosebita, intr-un mod cat mai confortabil si eficient pentru tine, prin folosirea unor procedee specifice pentru a le reda in mod profesionist stralucirea, naturaletea si forma lor naturala.
Indiferent de tipul materialului, fie ca este piele neteda sau scamosata, curatarea hainelor din piele devine, dintr-o data, foarte usoara.

Petele mai vechi vor fi indepartate imediat, iar balsamurile folosite vor estompa uzura pielii si-i vor reda aspectul initial, nou si stralucitor.
detalii...

Curatatorie Covoare

Spalatorie si Curatatorie Ecologica ArielHas - Ploiesti Ti-ai murdarit covorul sau mocheta preferata? Noi avem solutia!
Trebuie sa stiti ca la noi fiecare covor este tratat intr-un mod special, iar primul pas consta in observarea tuturor detaliilor, a gradului de uzura si a eventualelor defecte de fabricatie stabilinduse tipul tratamentului si ce solutii trebuiesc aplicate pentru curatarea covorului.

Urmatorii pasi, preingrijirea si curatarea, presupun curatarea covorului doar cu aparatul adecvat tipului de tesatura si gravitatii petelor.

detalii...