Termeni si conditii

ArielHasArielHas - Spalatorie si Curatatorie Ecologica!

Acest site www. arielhas.ro, denumit in continuare ‚‚site’’ este detinut si administrat de catre firma S.C. ARIELHAS S.R.L. , referita in continuare „ArielHas”, persoana juridica cu sediul social pe strada Macesului Nr.1 Ploiesti, Romania, cu urmatoarele adrese puncte de lucru: MallWest Mercur - Str. Soseaua Vestului Nr.1A Ploiesti si Mall Mercur – Piata Victoriei Ploiesti, Romania, cod unic de inregistrare fiscala RO 16307975, numar de ordine in Registrul Comertului J29/711/2004.
Orice persoana fizica sau juridica, prezenta pe site, care efectueaza orice fel de actiune se supune Termenilor si Conditiilor prezente pe aceasta pagina.

DEFINITII
Site – Domeniul www.arielhas.ro si toate subdomeniile asociate acestuia.
Vanzator – S.C. ARIELHAS S.R.L.
Cumparator – poate fi orice persoana fizica sau persoana juridica sau orice entitate juridica care viziteaza acest site si efectueaza o comanda.
Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre S.C. ARIELHAS S.R.L.. (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre S.C. ARIELHAS S.R.L.. si acesta si care necesita trimiterea unei comenzi.
Utilizator – Orice persoana fizica sau juridica ce are acces la continutul pus la dispozitiei prin orice mijloace de catre S.C. ARIELHAS S.R.L.. si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Comanda / Inregistrare – un document electronic care reprezinta o forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site.
Formular de contact – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre utilizator si S.C. ARIELHAS S.R.L., prin care utilizatorul transmite catre S.C. ARIELHAS S.R.L. intentia sa de a comunica cu aceasta prin intermediul site-ului.
Document – prezentele Termene si Conditii.
Pret – Tarif aferent Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in LEI.
Tranzactie – incasarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre S.C. ARIELHAS S.R.L., Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri si /sau SMS agreate de catre Vanzator.
Continut – obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. S.C. ARIELHAS S.R.L. nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori. Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile si/sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze S.C. ARIELHAS S.R.L.. prin unul din mijloacele afisate in pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului si/sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.


Informatii personale: cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, numere de telefon), adresa de e-mail, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor solicitate. Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.
Legaturi cu alte site-uri – prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de S.C. ARIELHAS S.R.L.. utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. S.C. ARIELHAS S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.
Informatiile oferite prin intermediul site-ului – orice persoana care viziteaza site-ul si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre S.C. ARIELHAS S.R.L.. in vederea transmiterii de materiale necesare pentru transmiterea de oferte sau tarife pentru serviciile de spalare-curatare de haine; solutionarea de catre S.C. ARIELHAS S.R.L.. a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati intreprinse de S.C. ARIELHAS S.R.L.. si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
Confidentilitate – S.C. ARIELHAS S.R.L. va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care o furnizati. Folosim datele dvs, doar daca avem acordul, in mai multe feluri, in functie de natura lor. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

Pentru mai multe detalii accesati pagina Politica de confidentalitate.